Amandelspijs 3

Amandelspijs 3

Amandelspijs 3

Aantal personen:

Bereidingstijd:

Ingrediënten

100 gr blanke amandelen
100 gr suiker
1 ei
het sap van 1/2 citroen

Bereiden

Maal de amandelen, meng ze met de suiker en maal nogmaals.
Klop het ei los en voeg het samen met het citroensap toe.
Kneed alles goed en zet het verpakt in folie in een afgesloten schaal in
de koelkast.
U kunt de spijs enkele weken bewaren.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Wellicht zijn deze recepten ook wat voor jou:

Banketletter
Dikke speculaasbrokken
Borstplaat
Suikerbeestjes
Pepernoten 1
KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus